Herbata z miętą, zebraną i ususzoną w zeszłym roku. Mniam!
Pieczone jabłka (przepis tu) na grillu. Jabłka kroimy na połówki, wydrążamy gniazda nasienne, smarujemy olejem kokosowym i obsypujemy cynamonem. Następnie zawijamy w folię aluminiową i kładziemy na grillu przykrytym pokrywką. Pieczemy 30 min. Po rozwinięciu z folii doparwiamy miodem.
Smacznego!
Szparagi i brokuły smarujemy olejem kokosowym i solimy solą morską. Brokuły dodatkowo doprawiamy ziołami (tu oregano).
Smacznego!
W życiu nie jadłam szparagów. Muszę kiedyś koniecznie ich spróbować. :)
OdpowiedzUsuńSzparagi z grilla? :) Jeszcze nigdy w życiu nie próbowałam. Dziś wieczorem wyciągam mój ukochany grill elektryczny weber szparagi z zamrażalnika i będę musiała wypróbować.
OdpowiedzUsuń